Ahad, September 26, 2010

FOOT DETOX PATCH

TAHUKAH ANDA?
Tahukah anda kandungan toksin yang merbahaya di badan anda sekarang?

Tahukah anda, dengan pencemaran, permakanan, dan cara hidup anda sekarang menyebabkan kandungan toksin yang merbahaya telah meningkat di dalam badan anda?

Rawatan tradisional di Asia sering mengaitkan bahwa kebanyakan bahagian di tapak kaki adalah berkaitan terus dengan organ-organ penting di dalam badan.


Tahukah anda, koyok kaki membuang toksin badan telah lama di gunakan di Asia dan telah mula popular di Eropah dan Negara-negara Timur Tengah.

Ramai yang telah menggunakannya dan telah berpuas hati dengan hasilnya.


APA ITU FOOT DETOX PATCH?
Pad ini diperbuat dengan kualiti yang terbaik dari bahan-bahan semulajadi yang asli dan sesuai untuk kegunaan semua orang. Ianya terbukti selamat, efektif, bersesuaian dan merupakan suatu sistem rawatan luar badan yang paling ekonomi untu menyahtoksin dari badan.

APAKAH KESAN TOKSIN PADA BADAN?
Toksin dalam badan berlebihan menyebabkan lemah tubuh badan, sering jatuh sakit dan senang mengundang penyakit. Dengan adanya gaya hidup masa kini, tidak banyak membantu dalm menyahtoksin dari dalam badan. Imunisasi dalam badan bergantung kepada jumlah toksin dalam badan. Adalah penting untuk mengawal dan mengeluarkan toksin bagi mengekalkan kesihatan tubuh badan.

ADAKAH IA SELAMAT DIGUNAKAN?
Ianya tidak menyalurkan bahan kimia berbahaya ke dalam badan. Ianya hanya merawat di luar badan dan hanya mengeluarkan toksin-toksin dari dalam. Kandungannya tidak meresap masuk ke dalam badan. walaubagaimanapun, adalah dinasihatkan supaya jangan menggunakannya jialau ianya mendatangkan kesan alergi. Ianya telah diuji serta selamat dan tidak mengandungi bahan-bahan kimia yang berat. Sebagai permulaan, dicadangan menggunakan 2 pad sekaligus. Kesannya aan kelihatan sebaik sahaja bangun dari tidur. Pad akan kelihatan kehitaman atau coklat gelap, basah, dan melekit berbanding sebelumnya. Kepekatan warna menandakan jumlah toksin yang berada dalam badan.sebelum selepas

FAEDAH DAN MANFAAT MENGGUNAKAN FD.

- membuang toksin dalam badan, air berlebihan dan cegah bau kaki.

- membuatkan badan menjadi bertenaga

- membuang angin dalam badan

- mengurangkan alergic, sakit sendi, sakit kepala, migrain

- menormalkan tekanan dan aliran darah

- menguatkan sistem immune badan

- melegakan sakit tumit, tapak kaki

- mengurangan sembelit, kembung perut

- mengatasi masalah sukar tidur

CARA PENGGUNAAN

- buka pelekat

- lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat

- pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki

- anda perlu memakainya 5 hingga 8 jam

TIDAK SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN ANAK SERTA YANG BERPENYAKIT JANTUNG

Harga : 1 pek (10 keping ) RM 15

Anda berminat, hubungi 012-2660129 (Man), email puteri.jue@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan