Selasa, Julai 27, 2010

TIA AMELIA

Salam...



Kegunaan :

Selain mencerahkan wajah, set kosmetik ini juga bertindak menghilangkan jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam dan parut di muka tanpa pengelupasan.

Sabun pembersih muka boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja.

Sunblock/Foundation memberi perlindungan di siang hari; ia melindungi dari sinar UV.

Krim Pemutih dan Krim Kunyit dalah untuk kegunaan malam sahaja; ia bertindak semasa tidur.

Panduan Penggunaan

Panduan cara penggunaan Krim Malam:

Sebelum tidur, bersihkan muka dengan sabun, urut perlahan-lahan dan bilas bersih. Setelah muka dilap kering, sapukan Krim Pemutih secara nipis pada keseluruhan muka dan disusuli dengan Krim Kunyit (juga secara nipis dan rata keseluruh muka).

Panduan cara penggunaan Sunblock/Foundation:

Di waktu pagi, bersihkan muka dengan sabun, urut perlahan-lahan dan bilas dengan air bersih. Setelah muka dilap kering, sapukan Sunblock/ Foundation secara nipis pada keseluruhan muka untuk perlindungan dari sinar UV, dan sebagai asas bedak.

Panduan penggunaan untuk kulit sensitif:

Krim Kunyit : Di awal-awal penggunaan, adalah dinasihatkan agar memakainya selang 1 hari supaya dapat dilihat reaksi kulit kepada bahan kunyit (reaksi mungkin berbeza-beza mengikut jenis kulit). Jika tiada sebarang masalah, teruskan penggunaan setiap malam. Jika ada masalah, jarakkan penggunaan kepasa sekali selang 3 hari dan seterusnya.

Krim Pemutih : Gunakan setiap malam.

JIKA PANDUAN PENGGUNAAN DIIKUTI, KEBERKESANAN YANG JELAS DAPAT DIRASAI DALAM MASA 2 HINGGA 3 MINGGU. WAJAH AKAN KELIHATAN CERAH DAN BERSERI.

Masalah Jeragat serius: Disyorkan memakai Krin Jeragat Tia Amelia sebagai tambahan.

Panduan penggunaan Krim Jeragat:

Krim Jeragat MESTI digunakan bersama-sama dengan Se Rawatan Pencerahan, iaitu sebelum tidur. Ia tidak seharusnya digunkan bersendirian.

Setelah membersihkan muka dengan sabun, sapukan sedikiy Krim Jeragat secara nipis pada kawasan muka yang berjeragat sahaja (bukan pada keseluruhan muka). Disusuli dengan Krim Pemutih dan Krim Kunyit.

Untuk KULIT SENSITIF, gunakan Krim Jeragat selang 1 hari (atau seterusnya), elakkan penggunaan bertindih (bersama) dengan Krim Kunyit.

*Kandungan dalam set:
- 2 ketul sabun
- Krim Pemutih 5g
- Krim Kunyit 5g
- sunblock/ Foundation 5 g

Harga Set Rawatan Pencerahan dipasaran:
(S/M) RM 95.00
(S/S) RM 105.00

Harga Set Rawatan Pencerahan diblog ini:
(S/M) RM 87.00 (termasuk pos)
(S/S) RM 97.00 (termasuk pos)

Anda berminat, hubungi saya di talian 019-265 3237, email puteri.jue@gmail.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan