Jumaat, Mei 07, 2010

RxLite Produk Pelangsingan


Testimoni

Harga RxLite


Pek Percubaan ( 10 sachet )
Semenanjung RM 50 ( termasuk pos )
Sabah / Sarawak RM 52 ( termasuk pos )

Harga Pasaran ( 1 Kotak - 30 sachet )
Semenanjung RM138 + RM7 = RM 145
Sabah / Sarawak RM 148 + RM 13 = RM 161

Pakej Keahlian RxLite ( 2 kotak RxLite + Yuran + Kos Penghantaran )
Semenanjung RM 198 + RM 9.90 + RM 10 = RM 217.90
Sabah / Sarawak RM 208 + RM 9.90 + RM 25 = RM 242.90

*kepada mereka yg benar2 ingin mencuba RxLite n tidak mahu menjadi ahli dan ingin mendapat harga yang special, hubungi saya ditalian 019-265 3237 / email puteri.jue@gmail.com

1 ulasan:

  1. Salam Jue. akak dah try produk ni dan dah nampak hasilnya. oleh kerana niat akak mencuba produk ni adalah untuk mengecilkan part2 tertentu je esp paha, perut dan lengan, so akak tak de la fikir nak turunkan berat badan akak sangat. kesannya ternyata di luar imiginasi akak. dalam beberapa hari je peha akak dah start mengecil. pd awalnya akak ingat ilusi optik akak je. ternyata menakjubkan apabila mengenakan jeans favourite akak, akak dah boleh rase perbezaannye. sblm2 ni terasa sedikit sendat di bahagian peha dan terpakse adjust2 bile nak duduk dan bersila. skrg dh tk perlu lg. perut akak pun dh susut sikit. yang terpaling takjub lagi mengkagumkan, tumit akak yang pecah2 dan merekah dah beransur elok. insyaAllah selepas ni akak akan meneruskan mengambil produk hebat ni.

    BalasPadam