Khamis, Mei 09, 2019

BAHAN- BAHAN CF RUB

CF Rub ni telah membantu ramai ibu-ibu diluar sana menyelesaikan masalah anak selsema, batuk kahak, asma.

Dan ramai juga yang sudah tahu kebaikkan CF-RUB balm Tasneem Naturel ini tapi ramai yang masih tak tahu apa bahan-bahan dalam CF-RUB ini. 

Siapa nak tahun bahan-bahan yang digunakan?

Mari CikJue terangkan sikit mengenai CF-RUB

Balm ini mengandungi 7 jenis EO . Di mana setiap jenis EO mempunyai fungsi tersendiri ..



Antaranya adalah ☺

๐Ÿ‹LEMON : berguna untuk panaskan badan, selesema, batuk dan lain-lain .

๐ŸŠORANGE : membantu menghapuskan toksid dalam badan .

๐Ÿ’LAVENDER : membantu sistem saraf menjadi lebih tenang.

๐ŸŒฟEUCALYPTUS : bertindak sebagai ubat menurunkan panas & demam serta mencairkan kahak .

๐ŸŒฑCYPRESS : berguna untuk sakit kepala , migrain .

๐Ÿ€TEA TREE : berkesan merawat jangkitan virus & bakteria serta membantu melegakan batuk & asthma .

๐ŸŒฐFRANKINCENSE : dapat memecahkan kahak dalam saluran pernafasan & paru-paru

Siapa nak? FREE POSTAGE

#shopee
#batuk
#selesema
#asthma
#demam
#codIJOK

#posseluruhmalaysia
#teamdalova

Khamis, April 11, 2019

Rm25 utk 1pek , dapat 6bahan ni semua tau . Banyakk kan . Untuk penggunaan 2minggu tau .


Nak lagi jimat? Beli 2 box RM43 . Jimat RM7 Nak lagi best? Dapat PERCUMA 1 SACHET OMB ADVANCE.

Yang pasti susu ibu pasti melimpah ruah . Sampai ke Brunei n Singapore orang mencari tau .

Kesan dia pun sepantas kilat . Minum hari ni , esok dah ada kesan . Result paling best 1jam je dah rasa penuh tau .

Ada mommy yang nak grab 1-2 box?

www.wasap.my/60192653237/bNakFreeOmbA

#susuPekat

Selasa, April 02, 2019

MILK BOOSTER LAICIKANG

SETTLE MASALAH

"Aminah, bak mai sini duit sikit. Mak nak pegi kedai beli susu untuk anak hang ni. Awatnya kuruih. Lahir dulu tembam, bulat. La ni mak tgk tinggai kulit dengan tulang je. Susu hang tak cukup tu"

"Mak, cheq dh tanya doktor pasai berat Aafiyah. Normal mak. Doktor kata cukup dah susu cheq. Sebelum ni memang cheq rasa susu cheq cayaq. Tapi cheq dah minta pendapat Doktor Ummu tu. Dia suruh cheq amalkan minum air rebusan buah-buahan kering. Alhamdulillah mak, tak sampai 24 jam cheq minum, susu memancut. Cheq pun ada pam buat stok. Mak tengok ni, pekat mak. Aafiyah pun tidoq lena setiap malam. Airnya pun sedap mak. Rasa laicikang" ๐Ÿ˜Š


"Bak sini mak tengok. Buah ni boleh makan sekali ka. Sedapnya nampak. Mak boleh minum jugak ka? Terliuq plak mak" ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜…
.
"Boleh mak. Kami sekeluarga minum"

Jom try

www.wasap.my/60192653237/bNkMilkbooster


Isnin, April 01, 2019

MACAM MALAM PERTAMA :)

"MACAM MALAM PERTAMA"

"Sayang, kita kahwin dah bape tahun?"
"Abang ni. Tu pun lupa. 10 tahun dah la. Anak pun dah 4 orang" jawab si isteri sambil tarik muka masam
"Jangan la marah sayang. Abang tanya nk pastikan je. Tak lupa pun. Mana boleh lupa hari bersejarah tu. Ni abang nak tanya. Sayang dah berapa lama minum 'kopi pink' tu?"


"Kopi pink? Ladyes Coafee ke? Bukan kopi la, abang. Ia jamu moden untuk dalaman wanita, yang tak suka jamu macam sayang ni. Baru habis 1 box. Kenapa abang?"
"Patut la lately ni rasa lain nacam. Ketat. La ni makin ketat macam "MALAM PERTAMA". BONTOT sayang tu, "KENYAL. PADAT". Geram tau"

Awak kalau nak pikat hati suami sendiri,
Dijemput try *laddieys coffea* sure mantap bergetahh gituu๐Ÿ˜˜

Ada yang cuba?
www.wasap.my/60192653237/bnkLC


Jumaat, Mac 15, 2019

"KENAPA GINI!!!"

Aiissshhhh..... Terliur nye la tgk air ni.
Berbuih lagi tu. Adoii geram betul..


Sebelum ni asyik tengok je kat FB orang up coafee ni. Siapa tahan oiii.. Plak tu ada yang up letak ais kiub. Lagi la menitik ayaq liuq cheq ๐Ÿ˜‚. Nekad juga nak try.
.
Adoi mak.. Sekali try memang sedap yakmat. Tak terasa coffee langsung. Serbuk pun cepat larut. Dan yang paling best 'Seluar kecik' tak basah dah ๐Ÿคญ.

Yang paling WOW, orang sebelah duk tanya, "KENAPA LAIN MACAM NI"?


Pssttt... tak yah cheq habaq nape cik abe tanya gitu๐Ÿ˜†๐Ÿ˜‚๐Ÿคญ
.
Nak tahu jawapan, meh try 1 box. Tak rugi punya

#ladyesCoafee

Jumaat, Mac 08, 2019

LELONG!!! LELONG!!


LELONG!! LELONG!! SABUN LEMON SME
SIAPA BERMINAT BOLEH PM YE
SEBAB LELONG NAK STOP MENJUAL SABUN LEMON

www.wasap.my/60192653237/lelongsabunlemon

#lelong
#sabunlemon

Khamis, Mac 07, 2019

Women's Day Sale - NUFIYA

Assalamualaikum dan selamat pagi. Maaf puan saya mengganggu. Puan, saya saje nak bagitahu yang Nufiya ada buat sale sempana Women' Day. Less 10%.

Berikut adalah list yang  LESS 10% :

๐Ÿ‘ธ๐Ÿป WOMEN'S DAYS SALES๐Ÿ‘ธ๐Ÿป

*Start 7TH - 8TH MARCH 2019*

2 DAYS *10% OFF*

๐Ÿงš๐Ÿป‍♀ *SET A [ LADYES COAFEE + OMB ADVANCE ]* ๐Ÿงš๐Ÿป‍♀


*NORMAL PRICE RM 89.80*

LESS 10%

*RM 80 exclude pos*

๐Ÿ’ƒ๐Ÿป *SET B [ LADYES COAFEE + OMB ADVANCE (BLUE) + OMB (PINK) ]* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป


*NORMAL PRICE RM 114.80*

LESS 10%

*RM 103 exclude pos*

๐Ÿ’ƒ๐Ÿป *SET C [ OMB ADVANCE (BLUE) + OMB (PINK) ]* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป


*NORMAL PRICE RM 74.90*

LESS 10%

*RM 67 exclude pos*


*All item exclude postage*

Pembelian RM50, puan akan menerima
*Voucher Bernilai RM5*
*1 pc POUCH*
*1 pc KEYCHAIN*

Puan Berminat ๐Ÿ˜Š

Berminat?

Whatsapp saya www.wasap.my/60192653237/bWDaysNufiya

WOMEN'S DAYS SALE

Promosi untuk 2 hari

Just nak bgtau yang Lotion Kapur Sireh sekarang sudah ada yang Panas.
Fungsi yang sama dan harga sama.
Cuma terasa sedikit panas berangin.

Sempena women's days esok, Saya ingin memberi sedikit Diskaun.

*Women's Day SALE*

*Pembelian 3 botol LksP akan menerima 1 botol Lemon Detox 500ml@magic lotion*

*Pembelian 5 botol LksP akan menerima 1 botol Magic Lotion*

*Pembelian 10 botol LksP akan menerima 1 botol Lemon Detox & Magic Lotion*

*harga tidak termasuk postage*

Jika nak beli sebotol pun boleh, akan dpt juga gift :)

Puan berminat? ๐Ÿ˜Š

Whatsapp je www.wasap.my/60192653237/bpromosiLksP

Ahad, Mac 03, 2019

Balm Calm Time TN

Anak mild autisme guna balm calm blh control tantrum dan emosi dia.

"Pengalaman saya sendiri yang mempunyai anak istimewa yang mood tak menentu. Sedikit sebanyak sangat membantu"

Kalo anak tak autisme guna calm ni lagi la blh.

"Pengamalan saya juga untuk hero kecik yang tak nak berenggang. Nak berkepit je. Letak@tinggal, menangis. Memang membantu"

Khas utk anak yg emosi tak stabil dan kuat mengamuk.

Balm calm rm49 shj. Tahan 4-5 bulan bergantung cara penggunaan.

http://www.wasap.my/60192653237/bnakcalm
Baby Spa Set ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Mencari-cari mandian untuk bayi mommy? Nak kan yang natural sahaja?










Dapatkan Baby Spa Set. Dalam set ini ada 4 items kesemuanya :

๐Ÿ€ Head to toe
๐Ÿ€ Massage oil
๐Ÿ€ Lotion
๐Ÿ€ Booklet cara urutan bayi

Promosi 1 March sehingga 5 March harga RM 89 sahaja. Selepas itu harga kembali kepada RM 99

Cas pos Semenanjung RM 8
Cas pos Sabah Sarawak RM 12
.
http://www.wasap.my/60192653237/bspababydirumah